Jaak Salumets: mina olen vana kala, noored ajakirjanikud mind Visnapuu teemaga lõksu ei püüa (1)

Erko Litvjakov
, Reporter
Copy
Jaak Salumets.
Jaak Salumets. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eest Korvpalliliidu president Jaak Salumets keeldus osavalt hinnangu andmisest noortekoondise peatreeneri ja alaliidu spordidirektori Indrek Visnapuu alkoholi tarbimise juhtumi kohta.

Postimehe sporditoimetus üritas saada Salumetsalt kommentaari seoses hiljutise U18 EM-i B-divisjoni turniiriga, kus mitme noortekoondislase sõnul tarbis peatreener Indrek Visnapuu turniirile sõites alkoholi ja pani noored niiviisi ebamugavasse olukorda.

Korvpalliliidu president Salumets aga teatas vastavasisulise telefonikõne peale lühidalt: «Mina olen juba vana kala, noored ajakirjanikud ei suuda mind Visnapuuga seoses lõksu püüda. Kui soovite infot, siis lugege seda, mis juba kirjutatud on.» Enamatest kommentaaridest alajuht keeldus.

Lisaks U18 meeskonna juhendamisele täidab Visnapuu korvpalliliidu spordidirektori kohuseid. «Möönan, et lõõgastumisega liialdamine oli ebaprofessionaalne,» lausus Visnapuu portaalile korvpall.ee, kuid lisas, et tema arvates see turniiri tulemusele mõju ei avaldanud ja töö kannatada ei saanud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles