Meeste tennises valitseb kuldne kolmik

Postimees Sport
Copy
Vasakult: Roger Federer, Rafael Nadal ja Novak Djokovic.
Vasakult: Roger Federer, Rafael Nadal ja Novak Djokovic. Foto: / AP

Kolm tenniselegendi on üldiselt võitmatud ning ilmselt on nii ka tänavustel USA lahtistel meistrivõistlustel tennises. Nadal, Federer ja Djokovic on favoriidid, keda proovivad murda noored tulevikustaarid.

Esireket Djokovic, 20-kordne Suure Slämmi tšempion Federer ja Hispaania superstaar Nadal kommenteerisid AFP-le, mis nad arvavad sellest, et tennises valitsevad vanameistrid, mitte uued tegijad.

Federer: «Ma ei näe siin otsest probleemi. Nüüd, kui Novak, Rafa ja mina jälle terved oleme ning Andy Murray ka taastub, on noortel väga raske läbi murda. Kuigi nüüd koputavad noored juba päris kõvasti uksele. Ma usun, et see annab teistele lootust juurde. Samas arvan ma, et Rafa ja Novaki domineerimine ei ole normaalne.»

Tiitlikaitsja Djokovic: «Suure Slämmi tiitli kaitsmine on väljakutse. Need on turniirid, mida kõige rohkem võita tahad. See on koht, kus tuleb särada.»

Nadal: «Ma pean oma matšid võitma, sest Federeri või Djokoviciga saan ma kohtuda alles poolfinaalis. Enne seda on mul vaja palju tööd teha.»

Tänavu võib USA lahtistel tiitliheitlusesse sekkuda ka noor Vene tennisist Medvedev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles