Donovan Mitchell: endiselt on meie ainus eesmärk MM-lt kuldmedal

Erko Litvjakov
, Reporter
Copy
Donovan Mitchell.
Donovan Mitchell. Foto: Christopher Khoury / ZUMAPRESS.com

USA korvpallikoondis kaotas üleeile Melbourne'is peetud kontrollkohtumises Austraaliale 94:98. USA jaoks oli see esimene kaotus korvpalliväljakutel 13 aasta jooksul. Staarmängija Donovan Mitchelli sõnul ei muuda kaotus eesmärkide suhtes suurt midagi.

Mitchell rääkis Sydenys ajakirjanikele, et kaotus Austraaliale ei muuda meelestatuse koha pealt suurt midagi, vahendab Eurohoops.

Mehe sõnul jääb eesmärgiks endiselt kuldmedal ning kui Mitchellilt küsiti, et kas kaotus on meeskonna enesekindlust kõigutanud sõnas ta: «Üldse mitte. Ma arvan, et kõik teevad sellest palju suurema asja, kui see olema peaks. Meie jaoks on tähtis õppetund see, et tegu on koeravõitlusega. NBA-s on asjad natuke teistmoodi. Teised koondised on palju pikemat aega kokku mänginud kui meie. Meil on naha all 3-4 nädalat. Me peame suutma leida omavahelise keemia ning ajama mängutempo võimalikult kiireks.»

Peatreener Gregg Popovich ei kahtle, et mehed tulevad tugevamana tagasi. «Jutt käib täiskasvanud meestest. Neil on pered. See on nende töö. Kõigil on aeg-ajalt töö juures halb päev, ega sellepärast nüüd kohe maailmalõpp pole. Lähed järgmine päev tööle tagasi lihtsalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles