Itaalia tennisist tahtis mängu ajal vastasega kaklema hakata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flavia Pennetta
Flavia Pennetta Foto: SCANPIX

Itaalia tennisist Flavia Pennetta avaldas oma äsjailmunud autobiograafias, vihastas ükskord paarismängus teisel pool võrku mänginud Anastassia Rodionova peale nii tõsiselt, et tahtis talle kallale minna.

Pole täpselt teada, millal inetu vahejuhtum aset leidis, kuid Pennetta kirjutab oma autobiograafias «Dritto al Cuore» («Otse südamesse»), et tema mängis koos argentiinlanna Gisela Dulkoga ning Rodionova partner oli Zimbabwe tennisist Cara Black. Pennetta väitel nimetas Rodionova teda ja Dulkot «kuradi l*******s» ning seejärel tekkis tal tahtmine ebasportlikult käitunud Rodionovale kallale minna.

Venemaal sündinud, kuid Austraaliat esindava 29-aastase Rodionova ebasportlikku käitumist kritiseeriti ka mulluse Wimbledoni ajal, tagatipuks keeldus Rodionovale üllatuslikult kaotanud Svetlana Kuznetsova temaga matši järel kätt surumast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles