Verstappen: teine koht mind ei huvita, ma tahan võita

Postimees Sport
Copy
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: HZ/PIXATHLON/SIPA / HZ/PIXATHLON/SIPA

Küsimusele, kas tänavuse Vormel 1 MM-hooaja võit oleks reaalne, vastas Red Bulli piloot Verstappen, et põhimõtteliselt on see võimatu. Teine koht teda aga ka ei huvita – tema jaoks on kõige tähtsam võit.

De Telgeraaf vahendas Verstappeni kommentaari: «Tänavune võit on minu jaoks põhimõtteliselt võimatu. Hamiltonil peaks väga halb õnn olema.» Küll aga on ta järgmise hooaja plaanide suhtes ambitsioonikas: «Järgmisel aastal on võit täiesti reaalne. Aga ega teised ei lase mul ju lihtsalt võita, ma pean väga kõvasti tööd tegema, et praegune vahe ära kaotada.»

Potentsiaalse 2020 võidu korral saaks temast noorim F1 maailmameister. «Olen senise arenguga väga rahul,» lisas hetkel 181 punktiga sarja kolmandal kohal asetsev Verstappen.

Küll aga ei hooli ta Rahvusvahelise Autoliidu auhinnagalast ei kolmanda ega teise koha võidu puhul: «Minu jaoks on kõige tähtsam võit. Kui ma oma karjäärile 20 aasta pärast tagasi vaatan, siis ma ei ole ilmselt eriti uhke oma teise koha üle. Mis sellest kasu on? Jah, oled küll paremuselt teine, aga mind see ei huvita. Kõik seisneb esikohas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles