Korvpalliliit: EMi eel alkoholi tarbinud Visnapuu ei jätka spordidirektorina

Postimees Sport
Copy
Indrek VIsnapuu
Indrek VIsnapuu Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Möödunud nädala lõpus tunnistas sel suvel Eesti U18 vanuseklassi noormeeste korvpallikoondise peatreeneri kohuseid täitnud Indrek Visnapuu, et tarbis Rumeeniasse Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni finaalturniirile sõites alkoholi. Eesti Korvpalliliidu juhatuse otsusega ei jätka Visnapuu Audentese Spordigümnaasiumi poiste korvpalliosakonna treenerina ning ei saa alustada tööd alaliidu spordidirektorina.

«Alkohol ja sport ei käi kindlasti kokku, mistõttu mõistame Indrek Visnapuu teguviisi väga otseselt hukka,» sõnas alaliidu president Jaak Salumets. «Me ei tolereeri säärast käitumist. Veel enam, et tegemist on noortetööga.»

Alaliidu peasekretär Keio Kuhi sõnul hinnatakse Visnapuu panust Eesti korvpalli eksimusest hoolimata väga kõrgelt. «Loodame, et Indrek teeb oma järeldused ning ta ei kao korvpalli juurest ära. Meie oleme olemas, et Indrekut aidata, aga ta peab seda ka ise tahtma.»

43-aastane Visnapuu on tulnud Eesti meistriks nii mängija (aastal 2000) kui treenerina (aastal 2010). Audentese Spordigümnaasiumis töötas ta alates 2012. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles