Avaringi oodatuim matš kestis 60 minutit: Šarapova pudenes USA lahtistel konkurentsist

Kris Ilves
, reporter
Copy
Serena Williams (vasakul) ja Maria Šarapova.
Serena Williams (vasakul) ja Maria Šarapova. Foto: Charles Krupa / AP

Tenniseaasta viimane slämmiturniir algas edukalt Serena Williamsile (WTA 8.), kes alistas USA lahtiste meistrivõistluste esimeses ringis Maria Šarapova (WTA 87.) 6:1, 6:1.

Möödunud neljapäeval toimunud loosimise järel pakkus enim jututeemat just seesamune paar, aga tennisesõbrad haaravat lahingut ei näinud, sest mullune finalist Williams pani Šarapova paika 60 minutiga. Šarapova hoidis mõlemas setis oma servigeimi korra. Teises setis jõudis venelanna ka Williamsi pallingul kahe murdepallini, aga ei suutnud neid realiseerida.

Kolme nädala eest Toronto tenniseturniiri avaringis Anett Kontaveidile alla jäänud Šarapova märkis mängujärgsel pressikonverentsil, et teda painas vahepealsel perioodil varemgi muret teinud õlavigastus. «Pärast maratonmängu Kontaveidiga olin umbes nädal aega hädas õlaga. Proovisin tagasi õigele teele saada. Ma arvan, et tegin ses mängus üle 200 servi, seda oli palju,» lausus Šarapova.

Šarapova pole reketeid veel lõplikult kokku pakkinud ja loodab tänavu veel mõnel turniiril osaleda. «Pean olema tark ja oma mängugraafikut teadlikult sättima. Aga ma tahan sel aastal mängida nii palju kui suudan,» lisas venelanna. 

Asetatud mängijatest on esimeses ringis konkurentsist pudenenud sakslanna Angelique Kerber (WTA 14.) ja Prantsusmaa mängija Caroline Garcia (WTA 27.). Kerber kaotas Serbia juurtega prantslannale Kristina Mladenovicile (WTA 54.) kolmes setis 5:7, 6:0, 4:6 ja Garcia tunnistas kahes setis Tuneesia esindaja Ons Jabeuri (WTA 62.) 6:7 (8) 2:6 paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles