Langel selguvad eesoleval nädalavahetusel Eesti meistrid motokrossis

Postimees Sport
Copy
Motokross.
Motokross. Foto: Rauno Kais

Eeloleval nädalavahetusel kogunevad Eesti ja lähiriikide parimad krossisõitjad Tartu lähistel asuvasse Lange motokeskusse, kus sõidetakse Eesti meistri- ja karikavõistluste finaaletapp motokrossis ning selguvad selle aasta parimad krossisõitjad.

Enamustes klassides on parimate vahed üpris väikesed ning osades jagavad paar sõitjat võrdsete punktidega esikohta, mis tähendab, et Langel on iga punkt ülioluline ja võidusõidud tulevad väga põnevad. Ainsana on selgunud Quad Open meistritiitel, mille kindlustas endale eelmisel Tihemetsa etapil Kevin Saar, kes on võitnud hooaja jooksul enamus sõite.

Laupäeval lähevad Eesti meistrivõistluste punkte jahtima masinaklassid 65cc, 85cc, MX125, MX2, Monster Energy MX1, MX V (Veteran) ning karikavõistluste etapp on klassile MX Hobi. Pühapäeval selguvad aga meistrid klassides külgvankrid, Quad Open, Quad Junio5, Q100 ja ATV Lapsed ning karikavõitjad külgankrite veteranide, Quad veteranide ja Quad Naiste arvestuses.

Ainus klass, kelle karikavõistlused veel kestavad, on MX Open A, ning nende finaaletapp toimub Maardus peetavad TOP200 finaaletapi raames.

Võistluse avamine toimub mõlemal päeval kell 11:00 ning esimene start antakse 11:30.

Täpsema info võistluse ajakava ja registreerunud sõitjate (lisandub pidevalt uusi) kohta leiab siit.

Eesti meistri- ja karikavõistluste punktitabelid on saadaval siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles