Mõttespordi viievõistluse MMil pälvisid eestlased kaks medalit

Postimees Sport
Copy
Eestlased poodiumil.
Eestlased poodiumil. Foto: Mind Sports Olympiad

Londonis toimunud mõttespordi viievõistluse maailmameistrivõistlustel pälvis Andres Kuusk hõbemedali ning Martin Hõbemägi pronksi. 

7-liikmeline Eesti koondis esines maailmameistrivõistlustel kokkuvõttes edukalt: kohe neljandale kohale jõudis samuti eestlane Georg-Romet Topkin, Madli Mirme asetus naiste arvestuses samuti neljandale kohale ning Markus Ikla saavutas juunioride klassis teise koha.

«Mängisin väga hea turniiri ja võitlesin iga punkti nimel, aga sellest ei piisanud – Ankush Khandelwal oli seekord parem,» sõnas hõbeda võitnud Andres Kuusk. «Iga võistluspäev oli väga põnev ning pingutasime mõlemad kulla nimel väga. Aga mulle on see õppetunniks ning treeninguks, et järgmisel aastal veel tugevamalt osaleda.»

Mõttespordi olümpiaad 2019 toimus Londonis 18.–26. augustini. Igal võistluspäeval oli kavas kaks või kolm 4-tunnist mängusessiooni, kokku 88 võistlustundi. Pentamindi ehk viievõistluse tulemustesse läks kirja 5 parimat ala – nende põhjal selgus mõttespordi viievõistluse maailmameister. Eesti mõttesporti toetab Bondora. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles