Ferrari vormelitiimi eelarve suureneb järgnevateks hooaegadeks

Christopher Krutto
Copy
Ferrari vormelid. Vasakul Sebastian Vettel ja paremal Charles Leclerc.
Ferrari vormelid. Vasakul Sebastian Vettel ja paremal Charles Leclerc. Foto: HOCH ZWEI / imago images / HochZwei

Ferrari tegevjuht Louis Camilleri suurendab Ferrari vormel 1 meeskonna investeeringuid.

Ferrari tegevjuht kavatseb suurendada vormel 1 meeskonnale eraldatavaid investeeringuid, väidab mainekas Itaalia väljaanne Corriere Della Sera.

Ferrari tiim valmistub hetkel kiireteks Itaalia ja Belgia etappideks ja Mercedese tiimijuht Toto Wolff usub, et punaseid vormelid on Monza ja Spa ringradadel kiired tänu tugevale mootorile ja heale aerodünaamikale.

Ferrari tiimijuht Mattia Binotto ütles neljapäeval: «Me oleme väga motiveeritud, et teha tugev hooaja lõpp ja soovime sellele alguse panna juba see nädalavahetus.»

Samasugune motivatsioon paistab tiimis olema ka järgnevaks kaheks hooajaks ja Corriere della Sera avaldas, et Camilleri soovib tiimi nõrgemaid kohti tugevada.

«Üks prioriteetidest on simulaator, sest praegune on juba 10 aastat vana,» kirjutas Itaalia väljaande korrespondent Daniele Sparici.

«Samuti on plaanis tuua juurde insenere, kes spetsialiseeruvad vormeli dünaamikale ja rehvidele,» lisas Sparici.

Samuti on Itaalia väljaandes kirjas, et npvembris naaseb meeskonna juurde tippdisainer Simone Resta, kes hakkab juhtima 2021. aasta vormeli arendust.

Vormel 1 järgmine etapp sõidetakse see nädalavahetus Belgias Spa francorchampsi ringrajal. Võidusõit algab kell 16.10 ja Postimees teeb sellest otseblogi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles