USA lahtistel vihmapühad

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveit (vasakul) ja Darja Kasatkina
Anett Kontaveit (vasakul) ja Darja Kasatkina Foto: AFP7 / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eile pidid US Openi tenniseturniiril naiste paarismängus avaringi matši pidama Eesti - Venemaa paar Anett Kontaveit/Darja Kasatkina. Paarismängu edetabelikohad on neidudel vastavalt 115. ja 156. Vastaseks on neil turniiritabelis 16. asetusega USA paar Raquel Atawo (38.) ja Asia Muhammad (39.). Kuna New Yorgis sadas terve kolmapäeva vihma, siis mängud välisväljakutel on edasi lükatud. Kasatkina/Kontaveidi mäng toimub tõenäoliselt reedel.

Anett Kontaveit/Darja Kasatkina on kokku mänginud paar. Kahel viimasel Suure slämmi turniiril on 23-aastane eestlanna ja aasta noorem venelanna paaris olnud.

Pariisis jõudsid Kontaveit/Kasatkina kuueteist parema hulka, kus nad otsustava seti 4:0 eduseisust kaotasid hiljem finaali jõudnud Hiina paarile Yingying Duan/Saisai Zheng.

Wimbledonis kaotasid nad avaringis Rumeenia duole Irina-Camelia Begu/Moncia Niculescu 6:3, 4:6, 2:6. 

Peaks avamatš Eesti-Venemaa paarile edukas olema, ootab neid järgmises ringis kohtumine USA paari Abigail Forbes/Alexa Noel - Viktorija Golubic (Šveits)/Sara Sorribes Tormo (Hispaania) mängu võitjaga. Seega on võimalik, et näeme Kontaveidi ja Sorribes Tormo vahelist lahingut ka paarismängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles