USA pesapalluri pere mõrvati

Christopher Krutto
Copy
Blake Bivens.
Blake Bivens. Foto: Steve Roberts/Cal Sport Media / ZUMAPRESS.com

Ameeriklasest pesapalluri Blake Bivensi naine, üheaastane poeg ja ämm on väidetavalt leitud nende Virginias asuvast kodust surnuna.

Bivensi naisevend, 19-aastane Matthew Bernard vahistati hiljem, kui teda nähti sündmuskoha lähedal paljana ringi jooksmas, vahendab BBC Sport.

Noormehele esitati süüdistus kolme mõrva eest.

Pesapallur Bivens, kellel on leping USA pesapalliliiga MLB klubiga Tampa Bay Rays, viibis ise samal ajal Alabamas ja valmistus mänguks Montgomery Biscuitsiga.

24-aastane Bivens sai kurvast juhtumist teada mõned tunnid enne mängu algust, mis on nüüd austusavaldusena pesapalluri vastu edasi lükatud.

«Meie südamed on murtud. Leiname koos Blakeiga ja toetame teda igal võimalikul moel,» kirjutas Tampa Bay Rays sotsiaalmeedias.

Samuti avaldas kaastunnet vastasmeeskond Montgomery Biscuits: Meie mõtted ja palved on koos Bivensiga ja kõigi teistega, keda see tragöödia mõjutas».

Kohalik politsei kinnitas, et kohaliku aja järgi kell 8 hommikul reageerisid nad tulistamisele. Kohapeale jõudes leiti sissesõidu teelt surnud naine ja majast veel kaks surnukeha. Samuti leiti sündmuskohalt surnud koer.

Bernard kuulutati kiirelt kahtlusaluseks ja kohalikud võimud andsid teada, et tegu on ohtliku ja relvastatud isikuga. Noormees leiti mõned tunnid hiljem täiesti paljana ja vahistati pärast tagaajamist.

Kusjuures Bernardi tagaajamine jäi ka kohaliku uudistetiimi kaamerate ette.

«Ma ei oleks kunagi uskunud seda temast,» ütles noormehe onu  Bryant Bernard kohalikule telekanalile.

Onu rääkis veel telekanalile, et väidetavalt oli Bernard kurtnud emale eelmine nädal, et näeb «halbu unenägusid», kuid ei soovinud täpsemalt sellest rääkida.

Ohvrite nimesid ei ole veel avalikustatud, kuid USA väljaanne ESPNi andmetel on tegu pesapalluri perega.

Bivens on Tampa Bay meeskonda esindanud 2014. aastast alates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles