Endine Tour de France’i võitja sai prostituudi ründamise eest kohtult karistada

Postimees Sport
Copy
Jan Ullrich.
Jan Ullrich. Foto: imago sportfotodienst / imago/Kosecki

Saksamaa Frankfurti piirkonnakohus otsustas karistada 1997. aasta Tour de France’i võitjat Jan Ullrichit prostituudi füüsilise ründamise eest 7200-eurose trahviga.

Saksamaa väljaanne Bild kirjutab, et 2018. aasta 10. augustil ründas alkoholi- ja narkojoobes Ullrich Frankfurti luksushotellis “Villa Kennedy” 31-aastast prostituuti, keda ta peksis ja kägistas.

Algselt esitati endisele jalgratturile isegi süüdistus mõrvakatse eest, kuid sellest hiljem loobuti, sest kägistamine ei olnud piisavalt tugev, et naise elu ohustada.

Naise kehal olid pärast rünnakut sinikad, kuid Ullrich hiljem vabandas tema ees ja maksis prostituudile kompensatsiooni.

2017. aastal mõisteti Ullrich Šveitsis nelja-aastase katseajaga 21 kuuks vangi, sest ta põhjustas tõsise autoavarii. Teoreetiliselt oleks Šveitsi kohtul nüüd võimalik tema karistus kandmisele määrata, kuid eksperdid ei usu, et seda tehakse.

Narkootikumide ja alkoholiga kimpus olnud Ullrich on enda sõnul nüüd nendest pahedest puhas ja proovib eluga edasi minna. «Ma soovin 2018. aasta enda elust ära kustutada ja edasi minna,» ütles Ullrich Bildile juunis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles