Gasly Toro Rossosse tagandamisest: sain otsusest teada sama päeva hommikul

Christopher Krutto
Copy
Pierre Gasly.
Pierre Gasly. Foto: Photo4/Lapresse / ZUMAPRESS.com

Vormelisõitja Pierre Gasly rääkis, et Red Bullist Toro Rossosse saatmine oli tema jaoks šokk, sest talle oli kinnitatud, et saab hooaja lõpuni sõita Red Bulli meeskonnas.

Red Bulli vormelitiimi juht Christian Horner rääkis pärast Ungari GPd, et soovib Gasly hoida meeskonnas hooaja lõpuni. Ometi asendati prantslane juba nädal hiljem Alex Alboniga.

Nüüd rääkis Gasly esimest korda Toro Rossosse saatmisest ja ütles, et sai seda teada Red Bulli noorteprogrammi juhi Helmut Marko käest vaid üksikud tunnid enne ametlikku teadet, kirjutab Autosport.

«Sain alles sama päeva hommikul teada, et otsus on tehtud,» ütles prantslane.

«Ma olin šokis ja pettunud, sest mulle räägiti teist juttu. Tiimi sõnul pidin ma hooaja lõpuni roolis püsima ja ma uskusin seda,» sõnas pettunud vormelisõitja.

Red Bull lubas hooaja alguses, et on Gaslyga kannatlik ja noor vormelisõitja ei osanud öelda, miks nii ikkagi ei läinud. «Ei ole vahet, kas ma mõistan seda otsust või mitte. Ma olen liiga palju sellele mõelnud. Nüüd pean lihtsalt keskenduma viimasele üheksale sõidule Toro Rosso roolis.»

Prantslase hooaeg on olnud tagasihoidlik. Tema parimaks tulemuseks on neljas koht. Samal ajal on Gasly tiimikaaslane Verstappen saanud kaks võitu ja nendele lisaks kolm poodiumit. Punkte on prantslasel kogunenud 61, tiimikaaslasest hollandlasel pea kolm korda rohkem (181 punkti).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles