Sõda jätkub: Khabib on valmis McGregoriga ka tänaval kaklema ja vangi minema

Postimees Sport
Copy
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 20: Lightweight champion Khabib Nurmagomedov faces-off with Conor McGregor during the UFC 229 Press Conference at Radio City Music Hall on September 20, 2018 in New York City.   Steven Ryan/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 20: Lightweight champion Khabib Nurmagomedov faces-off with Conor McGregor during the UFC 229 Press Conference at Radio City Music Hall on September 20, 2018 in New York City. Steven Ryan/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Steven Ryan / AFP

Vaba võitleja Khabib Nurmagomedov hoiatas oma rivaali Conor McGregorit, et ta on vajadusel valmis nii iirlase kui ka tema meeskonnaga tänavakakluse maha pidama.

Conor McGregor ja Khabib Nurmagomedov võitlesid eelmise aasta oktoobris, kus peale neljanda roundi võttis võidu Khabib. See, mis edasi juhtus, kestab veel siiani. 

Nii vabavõitlejad kui ka tema meeskonnad asusid rahva seas kaklema ning tüli pole siiani vaibunud.  «Oktoobris meie lahing ei lõppenud,» lõpetas Khabib oma sõnavõtu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles