Manchester United kaotas vähemuses mänginud Southamptoni vastu punkte

Postimees Sport
Copy
Manchester Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjaer
Manchester Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjaer Foto: GLYN KIRK / AFP/Scanpix

Inglismaa Premier liiga neljandas mängudevoorus kohtusid omavahel Southampton ja Manchester United. Kohtumine lõppes väga võitlusliku 1:1 viigiga, mis tähendas, et Inglismaa suurklubi United kaotas taas väärtuslikke punkte. 

Southampton alustas kohtumist paremini ning tekitati Unitedi karistusalas mitmeid ohtlikke momente, kuid David de Gea väravat siiski väga ei ohustatud. Nii jõudiski esimesena tabamuseni United, kui 10. minutil 21-aastane Daniel James kauni soloväravaga palli taha nurka keerutas. 

Kui esimesel poolajal enam midagi ohtikku ei suudetud luua, siis Southampton leidis 58. minutil nurgalöögi jätkuolukorrast Unitedi karistusalast üles keskkaitsja Jannik Vestergaard, kes palli pealöögiga de Gea seljataha toimetas. 

Kohtumise 73. minutil teenis Southamptoni keskpoolkaitsja Kevin Danso mängu teise kollase kaardi, millega ta varakult platsilt lahkuma pidi. United alustas kohe tormiliselt ründamist, kuid Southamptoni väravasuul seisis 23-aastane Angus Gunn kindlalt ning tõrjus kõik Unitedi rünnakud. 

United tõusis tänase viigiga hetkeks turniiritabelis neljandale kohale, olles kogunud 5 punkti neljast mängust. Southampton jätkab 4 punktiga 13. real. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles