Tottenham mängis Arsenali vastu edu maha, Everton alistas põnevuslahingus Wolvesi

Postimees Sport
Copy
Arsenal - Tottenham Hotspur
Arsenal - Tottenham Hotspur Foto: MATTHEW CHILDS / Action Images via Reuters

Inglismaa kõrgliiga neljandas voorus mängisid Tottenhami Hotspur ning Arsenal 2:2 viiki, Everton alistas aga 3:2 Wolvesi.

Tottenham ja Arsenali vaheline derbikohtumine osutus tõeliselt haaravaks kohtumiseks. Tottenham alustas mängu isukamalt ning juba 10. minutil viis Cristian Eriksen meeskonna kohtumist juhtima.

Esimese poolaja lõpus tegi Arsenali poolkaitsja Granit Xhaka karistusalas vea ning penaltist viis Harry Kane Tottenhami kohtumist 2:0 juhtima. Poolaja viimastel hetkedel suutis Arsenal aga mängu tagasi tulla, kui Alexandre Lacazette kauni löögiga kaotusseisu vähendas. 
 

Teine poolaeg algas samuti mitmete võimalustega, aga alles 71. minutil sahises taas väravavõrk - Arsenali poolt lõi viigivärava Pierre-Emerick Aubameyang.

79. minutil suutis Danny Rose Tottenhami poolelt palli oma väravasse suunata, kuid VARi abil tuvastati, et eelnevalt oli olnud Sead Kolasinac suluseisus ja nii lõppes kohtumine siiski 2:2 viigiga.

Everton - Wolves 3:2

Everton asus kohtumist juhtima juba viiendal minutil, kui Richarlison suutis Wolvesi kaitsjad üle mängida. Wolves sai koheselt aga mängu tagasi, sest Romain Saiss viigistas seisu, kui õnneliku põrke järel pall tema jalal maandus. 

Väravatesadu polnud sellega aga lõppenud - juba 12. minutil viis Alex Iwobi taas Evertoni mängu juhtima, saades suurepärase tsenderduse Gylfi Sigurdsonilt. Avapoolaeg lõppes vaatamata mitmetele võimalustele siiski 2:1 Evertoni eduseisul. 

Wolves jõudis kohtumises viigiväravani 75. minutil, kui Willy Boly sööt leidis Raul Jimenezi, kes palli peaga väravasse lükkas. Viis minutit hiljem lõi aga oma teise värava selles kohtumises Richarlison, tuues Evertonile ülimagusa 3:2 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles