Sloveen võitis Vueltal eraldistardisõidu ja kerkis velotuuri liidriks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Primoz Roglic
Primoz Roglic Foto: Javier Lizon / EPA

Hispaania velotuuri tänase 36,2 kilomeetri pikkuse eraldistardisõidu võitis sloveen Primož Roglic (Jumbo-Visma). Roglic tõusis tänase võiduga esikohale ka üldarvestus.

29-aastane sloveen oli parimana finišis ajaga 47 minutit ja 5 sekundit. Teisena lõpetanud uusmeremaalane Patrick Bevin (CCC Team) kaotas Roglicile 25 sekundiga. Poodiumi madalaima astme hõivas prantslane Rémi Cavagna (Deceuninck-QuickStep; +0.27).

Hispaania velotuuri kokkuvõttes tõusis uueks liidriks Roglic, kes juhib minuti ja 52 sekundiga hispaanlase Alejandro Valverde (Movistar) ees. Kolmas on Miguel Angel Lopez (Astana) (+2.11).

Tänasele etapile liidrisärgis läinud Nairo Quintana jaoks ebaõnnestus tänane sõit täielikult. Kolumblane kaotas etapil Roglicile 3 minuti ja 6 sekundiga ning teenis alles 27. koha. Kokkuvõttes langes Quintana neljandaks (+3.00). Homme sõidetakse Vueltal künklik, ent profiili poolest üsna kerge etapp.

Tagasi üles