Kellega jätkab tööd Helen Nelis-Naukasest loobunud Katrina Lehis? (2)

Ville Arike
, reporter
Copy
Katrina Lehise (vasakul) ja tema kauase treeneri Helen Nelis-Naukase teed lähevad lahku.
Katrina Lehise (vasakul) ja tema kauase treeneri Helen Nelis-Naukase teed lähevad lahku. Foto: Tairo Lutter

Eesti epeevehklejatest tänavusel MMil parima tulemuse saavutanud Katrina Lehis teatas eile meediale 16 aastat kestnud koostöö lõpetamisest treener Helen Nelis-Naukasega. Kui endise õpilase sõnum rääkis soovist teha oma sporditeel muutusi, siis šokeeritud eksjuhendaja tundis, et talle löödi nuga selga, ja ta pole enam kindel, kas tahab treenerina jätkata.

«Minu soov on jõuda olümpiale ja tunnen, et selleks on vaja muutust. Olen jälginud oma arengut ning analüüsinud oma võistlusi ja tulemusi. Minu soov on olla kõige kõrgemas tipus. Täna tunnen, et vajan treeningutele nii uut lähenemist kui ka motivatsiooni. Kas see muutus viib mind ka soovitud tulemuseni, näitab aeg. Kui ma seda aga ei proovi, siis ma ei saagi seda kunagi teada,» kirjutas Lehis meediale saadetud kirjas.

Mida muuta? Lehis: on palju nüansse

Millal hakkas mullune Euroopa meister tunnetama muudatuste tegemise vajadust? Kas pärast juulis peetud MMi, mis tõi põhiturniiril kaks võitu ja 13. koha? Pärast juunikuist avaringiga lõppenud EMi? Veel varem? «Ma ei oskagi ajaliselt öelda,» lausus Lehis Postimehele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles