Arsene Wenger: loodetavasti näete mind kolme aasta pärast Kataris

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Arsene Wenger.
Arsene Wenger. Foto: Nick Potts / PA Wire/PA Images

Aastatel 1996-2018 Londoni Arsenali jalgpallimeeskonda juhendanud ja klubi kolmekordseks Inglismaa meistriks tüürinud Arsene Wenger plaanib tagasituleku teha.

Ehk asub 69-aastane Wenger seekord juhendama hoopis rahvuskoondist? Kui beIN Sports kogenud prantslaselt küsis, kas ta naaseb treeneritoolile 2022. aasta maailmameistrivõistlusteks, vastas Wenger: «Ma näen ennast tulevikus treenerina. Mul on olnud piisavalt aega (puhkamiseks ja järelemõtlemiseks – toim), ma poleks sellele vastu.»

Ta lisas: «Pean ütlema, et olen alati tahtnud minna maailmameistrivõistlustele, sest treeneri ülesanne on olla seal, kus mängivad maailma parimad jalgpallurid. Loodetavasti näete mind kolme aasta pärast Kataris (kus toimub 2022. aasta jalgpalli MM-finaalturniir).»

Wengeri lahkumise järel haaras Arsenalis juhtohjad hispaanlane Unai Emery, kelle debüüthooaeg Inglismaal pehmelt öeldes ebaõnnestus. Arsenal leppis koduliigas Manchester City, Liverpooli ning linnarivaalide Chelsea ja Tottenham Hotspuri järel viienda kohaga.

Tagasi üles