Liverpooli keskkaitsja Lovren: Klopp teab, et ma pole õnnelik

Postimees Sport
Copy
Dejan Lovren.
Dejan Lovren. Foto: Mike Egerton / PA Wire/PA Images

Liverpooli keskkaitsja Dejan Lovreni sõnul on Jürgen Klopp kursis, et ta pole hetkeolukorraga rahul. Ometi tunneb 30-aastane kaitsja enda sõnul kergendust, et üleminekusaaga läbi on.

Horvaatia keskkaitsja kinnitas suvel, et soovib Liverpoolist lahkuda. 30-aastane kaitsja kukkus eelmisel hooajal keskkaitsjate hierarhias Virgil van Dijki, Joel Matipi ja Joe Gomezi järele ning otsis võimalusi lahkumiseks.

Lovreni soovisid nii AS Roma kui AC Milan, kuid Liverpool, kel horvaadiga veel 2-aastane leping, jättis mehe endale.

«Tunnen vabanemist, et üleminkuaken läbi sai. Olin väsinud uudistest, mis spekuleerisid mu jäämise või mitte jäämise üle,» rääkis horvaat väljaandele Sportske Novotsti.

«Kõik kirjutasid - Dejan on siin, Dejan on seal- ja mina ei teadnud asjast midagi. See oli väga tüütav. Arvestasin üleminekuga, aga mu lahkumine ei saanud teoks, sest Liverpoolil oli mind vaja. Ma aksepteerisin klubi otsust.

Klopp ütles mulle: kuule semu, sa oled tippmängija. Me ei saa anda sind laenule, sest vajame sind ise,» kommenteeris Lovren.

Ometi pole Lovren endiselt mänguaega tekkinud. «Eelmisel nädalal rääkisin Kloppiga uuesti. Ta ütles, et mõistab mind ja teab, et ma pole õnnelik. Ma olen oma parimas eas ja heas füüsilises vormis,» väljendas horvaat pettumust, et pingil peab istuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles