Korvpalli MM: Kreekale võib saatuslikuks saada Antetokounmpo tervisemure (1)

Postimees Sport
Copy
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA /Scanpix

Korvpalli maailmameistrivõistlustel selgusid 16 tugevamat, kes jätkavad heitlust vahegruppides. Nende hulgas on ka Kreeka, kelle turniir sõltub paljuski NBA kõige väärtuslikuma mängija auhinna pälvinud Giannis Antetokounmpo tervislikust seisundist. 

«Giannise olukord on hetkel keeruline. Peame jälgima, et tema põlvemured halvemaks ei muutuks ning seega oleme talle määranud hetkel minutite piirangu mängudes,» selgitas meeskonna tähtmängija seisu Kreeka koondise peatreener Thanasis Skourtopoulos. 

Kreeka korvpallikoondis mängis F-alagrupis, kus saavutati Brasiilia järel teine koht, edestades Uus-meremaad ja Montenegrot. «Oleme pidanud Giannist kasutama valel positsioonil, kuna ta on sedavõrd eriline mängija. Õnneks Uus-Meremaa mängis väikse viisikuga ja Giannis sai tsentri kohal tegeleda,» jätkas Skourtopoulus.

Vahegrupis läheb Kreeka teiste seas vastamisi USA meeskonnaga ning see peaks Kreeka peatreeneri arvates Giannisele täielikult sobima. «Järgmises lahingus USA-ga läheb Giannise elu lihtsamaks, kuna ta teab vastaste mentaliteeti ja mängustiili väga hästi. USA ei mängi nagu teised meeskonnad siin turniiril, seega on aeg Giannise minuteid kasvatada ja lubada tal teha, mida soovib,» lõpetas kreeklane sõnavõtu. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles