Video: Räikkönen sõitis esimesel vabatreeningul seina

Carl-Robert Puhm
Copy
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: ALBERT GEA / REUTERS

Sel nädalavahetusel  Monza ringrajal peetav  Itaalia GP algas halvasti soomlasele Kimi Räikkönenile (Alfra Romeo), kes sõitis rajalt välja ja leidis end rajapiirdest.

Vihmamärjal rajal peetud esimest vabatreeningut oli sõidetud 25 minutit, kui Räikkönen Parabolica kurvist väljumisel auto üle juhtivuse kaotas ja teelt välja sõitis. Soomlane õnnetuses vigastada ei saanud ning ka auto jäi visuaalsel vaatlusel üsna terveks. Räikkönen omal jõul jätkata siiski ei suutnud, kuna auto oli kruusa sisse kinni jäänud. Õnnetus tõi rajale ka punased lipud, mis vabatreeningu lühiajaliselt seisma panid.

Lisaks 2007. aasta maailmameistrile lõhkus vabatreeningul auto ka Sergio Perez (Racing Point). Räikköneni avarii järgselt taasavatud sessioon oli kesta saanud lühikest aega, kui Perezi avarii tõttu treening jälle peatati.

Hollandlasel Max Verstappenil oli olukorrale seletus, mille noor võidusõitja meeskonnaga vestluses esile tõi. «Kõik sõidavad välja, sest vihmarehvid on liiga kõva seguga. See on täiesti hull olukord,» väljendas Verstappen rahulolematust. 

Video Räikköneni väljasõidust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles