M-Sport paneb Walesi MM-rallil WRC auto rooli Rootsi tulevikulootuse

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Pontus Tidemand.
Pontus Tidemand. Foto: motorsport.com

M-Sport tuleb Walesi MM-rallil starti kolme sõitjaga – lisaks Elfyn Evansile ja Teemu Suninenile istub WRC auto rooli ka rootslane Pontus Tidemand.

28-aastane Tidemand on sel hooajal osalenud eelnevalt juba kahel MM-rallil WRC autoga. Monte-Carlos lõpetas rootslane alles 20. kohal, Rootsis lõpetas Tidemand 8. kohal. Lisaks sõidab Tidemand M-Spordi meeskonna eest kaasa ka Türgi MM-ralli.

Tidemand on Wales'is olnud vägagi kiire. Ta on kolmel korral Walesis osalenud ning kahel korral WRC2 arvestuses ka võidu võtnud. Viimasel hooajal lõpetas ta ralli koguni kümnendal kohal.

«See on minu jaoks vägagi positiivne uudis. Hea on teada, et pärast Türgi rallit saan osaleda ka Walesis. Tähtis on omada pikemaid plaane, sest tahan tõestada oma arengut ning potentsiaali. Üritan näidata, et kuulun WRC-sarja tippseltskonda,» lausus Tidemand Autospordile.

«Walesi ralli meeldib mulle väga. See meenutab oma olemuselt koduseid teid Rootsis. Mul on Walesist head mälestused, aga sel korral on mind ees ootamas palju suurem katsumus. Ootan seda väga,» rääkis Tidemand.

Walesi MM-ralli sõidetakse 3. - 6. oktoobrini. Järgmine etapp autoralli MM-sarjas on Türgi, mis leiab aset 12. - 15. septembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles