Korvpalli MM: selgusid esimesed veerandfinalistid

Postimees Sport
Copy
Ricky Rubio
Ricky Rubio Foto: Jason Lee / Reuters / Scanpix

Hiinas toimuvatel korvpalli maailmameistrivõistlustel said juba vahegrupi esimestes kohtumistes selgeks pooled veerandfinalistid, kelleks on Hispaania, Serbia, Poola ja Argentiina. 

Hispaania korvpallikoondis kohtus Itaaliaga ning ülesanne oli lihtne, et kui nopitakse järjekordne võit, siis kindlustatakse ka koht kaheksa parema seas. Praktikas kõik nii kergelt ei tulnud, sest kohe mängu alguses jäädi 10 punktilisse kaotusseisu, kuid mängukäigus suutis Hispaania oma paremuse maksma panna ja võitis kohtumise 67:60. 

Kergemad tööpäevad olid Serbial ja Argeniinal, kes seljatasid veenvalt vastavalt Puerto Rico ja Venetsuela. 

Vastasseisus Serbia ja Puerto Rico täna õigeks mänguks ei läinudki, sest juba 20-minutilise mängu järel oli Serbia edu 23 punkti. Väga ühtlaselt mänguaega jaotanud serblased võtsid koguni 90:47 võidu. 

Venetsuela suutis Argentiinale küll veidi enam hambaid näidata, kuid tasemevahe oli ilmne ning võit kuulus numbritega 87:67 argentiinlastele. 

Nüüd on vaid küsimus, et veerandfinaali vastasseisudes. Need lahingud peetakse juba 8. septembril, kui I-vahegrupis jooksevad platsile Poola ning Argentiina ja pooltundi hiljem J-vahegrupi suures mängus võtavad mõõtu Serbia ja Hispaania. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles