Neymar naasis resultatiivselt, kuid võiduks sellest ei piisanud

Postimees Sport
Copy
Neymar murul
Neymar murul Foto: Steve Mitchell / USA TODAY Sports

Brasiilia jalgpallikoondis pidas ööl vastu laupäeva sõprusmängu Kolumbia vastu. Mäng lõppes tulemusega 2:2, skoori tegi ka väljakule naasnud Neymar.

Ameerika Ühendriikides toimunud kohtumist asusid juhtima brasiillased, kui Madridi Reali keskväljamees Casemiro 19. minutil Neymari nurgalöögist skoori avas. Juba kuus minutit hiljem olid tablool viiginumbrid, kui Luis Muriel penalti realiseeris. 11 minutit enne poolajavilet õnnestus Kolumbial ka ette pääseda, taaskord oli täpne Muriel, kes suurepärase meeskondliku kombinatsiooni kümnelt meetrilt väravaks vormistas.

Kaotusest päästis brasiillased Neymar, kes 58. minutil Philippe Coutinho täpse söödu väravasse lükkas. Brasiilia superstaarile oli see esimeseks kohtumiseks pärast juunis peetud mängu Katariga, kus Paris Saint-Germaini ründaja jalga vigastas. 

Viimasel veerandtunnil apelleerisid brasillased tugevalt ka penaltile. Tottenhami kaitsja Davinson Sanchez kukutas karistusalas Neymari, ent kohtuniku hinnangul oli tegu lubatud võttega ning penalti jäi määramata.

Brasiilia kapten Dani Alves tulemusega rahul polnud. «Oli raske mäng, mille me pidanuks võitma. Meil oli rohkem võimalusi kui vastastel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles