Noored sulgpallurid näitasid EMil head hoogu

Postimees Sport
Copy
Catlyn Kruus ja Ramona Üprus veerandfinaali järel.
Catlyn Kruus ja Ramona Üprus veerandfinaali järel. Foto: Eesti sulgpalliliit

Poolas Gniezno linnas peeti U-17 vanuseklassi sulgpalli Euroopa meistrivõistlused, kus eestlased Catlyn Kruus ja Ramona Üprus noppisid kahes mänguliigis 5. koha.

Eestlannade duo alistas teel kaheksa parima sekka Küprose ja Norra paarid. Kaheksandikfinaalis olid Maarjamaa sulgpallurid paremad Iisraeli ning Valgevene mängijatest.

Veerandfinaalis mindi kokku Venemaa paari Anastassia Boiaruni ja Alena Iakovlevaga. Võistlusel kuuendat paigutust omanud eestlased venelaste kiirele ning teravale mängutempole vastu ei saanud ja jäid alla 15:21, 13:21. Venelannad krooniti hiljem ka Euroopa meistriteks. Eesti paar jäi jagama lõppkokkuvõttes viiendat kohta.

Catlyn Kruus jõudis kaheksa parima sekka ka segapaaris, kus tema tiimikaaslaseks oli Tauri Kilk. Duo hoo peatasid taanlased, kes alistasid Eesti sportlased 21:18, 21:17.

EMi individuaalturniiril osales 319 sulgpallurit 35 riigist. Selles arvestuses läks kolm meistritiitlit Taanile ja kaks Venemaale. Võistkondlikus arvestuses tuli Euroopa meistriks Taani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles