Leedu korvpallikoondise peatreener kritiseeris kohtunikke: see on ku**di nali (3)

Postimees Sport
Copy
Dainius Adomaitis.
Dainius Adomaitis. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Leedu kossukoondis kaotas täna südika võitluse järel Prantsusmaale seisuga 78:75 ning minetas lootused veerandfinaalidesse pääsemiseks. Leedukate peatreener Dainius Adomaitis oli matši järel mõistagi raevus ning kritiseeris tugevalt kohtunike tööd.

Kohtunikud jätsid mitmel korral vilistamata jõulised vead, kuid sellest enam tekitab kõneainet Jonas Valanciunase vabavise, mille lõi eemale Rudy Gobert, kuid enne palli puudutas ta rõngast. Antud olukordades lasid õigusemõistjad mängul jätkuda.

«Edastage kõik küsimused kohtunike töö kohta FIBAle. Miks te küsite seda minu käest? Austraalia kohtumises mängisime ragbit, täna oli otsene kontakt täielikult keelatud...see on ku**di nali! Korvpall ei ole selline,» põrutas Leedu loots vihaselt.

«Milleks neil VARi (videokohtunikku) üldse vaja on? Sa ei pea olema tark, vaid tuleb olla aus. Peata mäng ning mine vaata olukord üle. Minu mängijad veetsid terve suve peredest eemal treeningutel, samal ajal ei teeninud nad sentigi. Suur respekt nende suunas, kuid tundub, et keegi siit ei austa hoopiski korvpalli ennast.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles