Järelvaadatav: hambutu Juventuse ei suutnud Fiorentina vastu skoorida

Postimees Sport
Copy

Viimased kaheksa aastat Itaalia meistriks kroonitud Torino Juventus sõitis seekord külla Fiorentina meeskonnale, kust ei suudetud väravaid lüüa ning lepiti 0:0 viigiga.

Enne mängu:

Suvel hoolikalt klubi täiendanud Juventus läheb matšile vastu selge favoriidina. Seda toetab asjaolu, et hooaja esimeses kahes kohtumises on tunnistatud vaid võite. Esmalt suruti põlvili Parma (1:0) ning seejärel tänavuse hooaja teine tiitlipretendent Napoli (4:3).

Ka paberi pealt vaadates tundub Turinis baseeruv meeskond hirmkõva – ründeliini dirigeerib Portugli rahvuskoondise raudvara Cristiano Ronaldo. Keskväljal annab käsklusi Miralem Pjanic ning kaitseliini korrapärasuse eest vastutab endine Ajaxi supermees Matthijs de Ligt.

Fiorentina tiim seevastu pole mängu korralikult käima saanud, sest kahe vooru järel haigutab liigatabelis ümmargune nulliring. Suvel liitusid meeskonnaga küll ülikogenud jalgpallurid Franck Ribery ja Kevin-Prince Boateng, kuid on selge, et üksi nad kogu klubi kanda ei suuda. Tänase heitluse eel annab meestele indu juurde asjaolu, et suur ning võimas Juventus võetakse vastu kodusel Stadio Artemio Franchil, mis mahutab ligi 43 000 pealtvaatajat.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles