Nelja punkti asemel baranka (7)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Hollandi ründaja Memphis Depay (number 10) lõi Lilleküla staadionil ühe värava ja andis kaks resultatiivset söötu.
Hollandi ründaja Memphis Depay (number 10) lõi Lilleküla staadionil ühe värava ja andis kaks resultatiivset söötu. Foto: Tairo Lutter

Mis ühendab Eestit, Gibraltarit, Fääri saari, Lätit, Andorrat ja San Marinot? Kõik on jalgpalli mõistes kääbusriigid ja käimasolevas EM-valiksarjas peksupoisid. Ehk teisisõnu, turniiritabelis on ümmargune null ja kaitseliin kui näotu läbisõiduhoov.

Reedel kodumurul valusal moel Valgevenele alla jäänud Eesti koondise nukker seeria jätkus esmaspäeva õhtul, kui staaridest kubisev Holland lõi Lilleküla staadionil neli vastuseta väravat. Koondiselaagri alguses ütles Eesti peatreener Karel Voolaid, et «kui strateegia toimib, siis võib väga tõenäoliselt lõhnata nelja punkti järgi». Reaalsus on aga baranka.

«Kahe mängu punktisaldos olen muidugi väga pettunud,» lausus koondise peatreenerina esimesed tuleristsed saanud Voolaid. «Aga see ei vähenda meie isu suurtega mängides. Peame tulevikus suurtelt midagi kätte saama, peame tegema märkimisväärseid tulemusi. Me ei lähe kunagi suurte vastu madalate eesmärkidega.»

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles