Järelvaadatav. Serie A: Klavan ja Cagliari alistasid võõrsil Parma

Postimees Sport
Copy

Täna peeti Itaalia kõrgliiga kohtumine Ragnar Klavani koduklubi Cagliari ja Parma vahel. Kolmandas voorus õnnestus Sardiinia meeskonnal punktiarve avada, kui võõrsil oldi paremad Parmast 3:1. Postimees Sport ja Kanal 12 tõid põnevast kohtumisest otsepildi.

Cagliari juhtis esimese poolajal järel 2:0, mõlemad väravad jäid Luca Ceppitelli nimele, kes oli resultatiivne 23. ja 39. mänguminutil. Teisel poolajal vähendas kodumeeskonna kaotusseisu Antonino Barilla (58. min), kuid Giovanni Simeoni värav 77. minutil tähendas Cagliari 3:1 võitu. Klavan lülitus mängu 69. minutil, kui vahetas välja Fabio Pisacane. Cagliaril on nüüd kolmest mängust 3 punkti, millega nad asuvad turniiritabeli keskel (13. kohal). Serie A liider on Milano Inter täisedu 9 punktiga.

Enne mängu:

Cagliari on sel hooajal kohtunud Brescia (0:1) ja Milano Interiga (1:2) ning mõlemal juhul on tunnistatud vastase nappi paremust. Eestimaa parim vutimees Ragnar Klavan, kes tegi rahvuskoondises Valgevene ja Hollandi vastu oma esimesed pallipuuted üle aja, on leidnud hea mängusoone ja kannab Cagliari kaitseliinis suurt rolli.

Sardiinia saarekese esindusklubi trumpideks on tänases mängus ülikogenud belglane Radja Nainggolan ja eelmise aasta parim väravakütt Leonardo Pavoletti. Endine Belgia koondislane viibib Cagliaris laenulepingu alusel (mängijaõigused kuuluvad Milano Interile).

Parma on senistest kohtumistest teeninud kolm võidupunkti, kui eelmises ringis murti maha Udinese ametivennad tulemusega 3:1. Pika ajalooga klubi, mida on esindanud ka legendaarne Hernan Crespo, kuulub viimastel aastatel Seria A liigatabeli teise poolde. Eelmisel aastal platseeruti kodusel tšempionaadil 14. kohal, mis on ühe astme võrra kõrgemal, kui Cagliari lõppsaavutus.

Parma koosseisust võib leida kaks tippmängijat, kes on tiimile asendamatud - Gerviho ja Juraj Kucka. Esimene neist veetis karjääri parimad aastat Londoni Arsenali ja AS Roma ridades. Slovakkia koondislane Kucka seevastu tegi suuremat nime Genoas ja AC Milanis.

Kogu ülekanne järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles