Driftihooaeg lõpetatakse Laitses

Postimees Sport
Copy
Mihkel Norman Tults.
Mihkel Norman Tults. Foto: Eesti Drifti Liit

Sel reedel ja laupäeval toimuvad Laitses Eesti driftimeistrivõistluste finaalsõidud, kus selgitatakse välja street-klassi ja pro-am klassi meistrid. Samas toimub ka pro-klassi Baltikumi meistrivõistluste eelviimane, viies etapp.

Vaatemängulise võistluse käigus pannakse kokku 4 paremat pro-am ja 4 parimat street-klassi sõitjat ning selgitatakse välja Eesti tänavune parim driftija. Tihedale võistluspäevale oodatakse enam kui 65 driftijat Eestist, Lätist ja Leedust.  Võistlustulle läheb ka septembri alguses Riias toimunud Põhja-Euroopa meistrivõistluste kolmanda etapi võitnud Mihkel Norman Tults, kelle arvukate tehniliste probleemidega vürtsitatud hooaeg andis lõpuks oodatud tulemuse.

Tultsi sõnul ei soovi  ta Laitses enam tehnilistele probleemidele mõelda. «Loodan, et kogu hooaja vältel kimbutanud tehnilised rikked on lõpuks seljatatud ja saan keskenduda sõidule,» rääkis Tults pressiteate vahendusel. 

Laitse rallipark on populaarsust koguva motospordialaga tutvuse tegemiseks väga hea koht. «Laitses on publikule suurepärased võimalused kaasaelamiseks ja rada pakub ka piisavalt pinget. Meenutagem kasvõi kevadist avariid, kus Tultsi tabas tribüüniesisel sirgel tehniline rike ja hooaja esimene sõit lõppes mullavallis,» meenutas Marko Opmann Eesti Drifti Liidust.

Vaata Laitse avarii videot SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles