Tallinn premeerib edukalt esinenud sportlasi

Postimees Sport
Copy
Raul Must.
Raul Must. Foto: VASILY FEDOSENKO / REUTERS

Tallinna linnavalitsus otsustas eraldada reservfondist spordi- ja noorsooametile 20 000 eurot tallinlastest sportlaste ning nende treenerite tunnustamiseks ja toetamiseks.

Abilinnapea Vadim Belobrovtsev tõdes, et lõppeval suvel saavutasid meie sportlased tiitlivõistlusel suurepäraseid tulemusi ning pakkusid spordisõpradele võrratuid hetki. «Kahtlemata nõuab selliste tipptulemusteni jõudmine jäägitut pühendumist, sihikindlust ja samas ka ohverdusi,» ütles Belobrovtsev. «Nii tunnustame sportlasi nende kõrgete saavutuste eest, kuid mitte ainult – täname ja tunnustame neid ka sellepärast, et nad on oma saavutuste ja väärtustega eeskujuks paljudele teistele ning alles oma sporditeed alustavatele noortele.»

Annika Köster ja Kadri-Ann Lass võitsid Eesti 3x3 korvpalli naiskonna koosseisus hõbemedali tänavu 24. juunil Valgevenes, Minskis toimunud Euroopa mängudel. Linn toetab ja tunnustab Annika Kösterit 1200 euroga, Kadri-Ann Lassi 1200 euroga ja nende treenerit Siim Raudlat 600 euroga.

Epp Mäe võitis naistemaadluses pronksmedali 28. juunil samuti Minskis toimunud Euroopa mängudel. Linn tunnustab ja toetab Epp Mäed 1400 euroga ning tema treenerit Ahto Raskat 300 euroga ja teist treenerit Maksim Molonovi 300 euroga.

Euroopa mängudelt tõi pronksmedali ka Raul Must, kes võitis sulgpalli meeste üksikmängus  pronksmedali 30. juunil. Raul Musta tunnustatakse 1400 euroga ja tema treenerit Rainer Kaljumäed 600 euroga. Euroopa mängudel 30. juunil karates kuni 75 kg pronksmedali võitnud Pavel Artamonovi tunnustab ja toetab linn 1400 euroga ja tema treenerit Aleksandr Zõkovi 600 euroga.

Timmo Tammemäe ja Rain Seepõld võitsid rogain orienteerumises meeskondliku kuldmedali ja tulid maailmameistriks 28. juulil Hispaanias, La Molinas toimunud maailmameistrivõistlustel. Timmo Tammemäed tunnustatakse ja premeeritakse 1400 euroga, Rain Seepõldu 1400 euroga, treenerit Piibe Tammemäed 600 euroga ja treener Jari Tomppot 600 euroga. Samal tiitlivõistlusel võitis Piibe Tammemäe rogain orienteerumise naiskonna koosseisus hõbemedali 28. juulil. Piibe Tammemäed tunnsutatakse 1000 euroga ja treener Sander Linnust 500 euroga.

Siim Rast võitis klassikalises jõutõstmises hõbemedali 15. juunil Rootsis, Helsingborgis toimunud maailmameistrivõistlustel. Siim Rasti tunnustatakse ja premeeritakse 1000 euroga ja treener Kaido Leesmanni 500 euroga.

Kristella Jurkatamm ja Janek Õiglane pälvisid mitmevõistluse võiskondlikel meistrivõistlustel kergejõustikus Eesti koondise koosseisus kuldmedali ja tulid Euroopa meistriks 7. juulil Ukrainas, Lutskis toimunud Euroopa meistrivõistlustel. Kristella Jurkatammi toetab linn 1400 euroga, Janek Õiglast 1400 euroga, treener Art Arvistot 600 euroga ja treener Andrei Nazarovit 600 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles