Nurmagomedovi mänedžer: Habib ei võitle mehega, kes sai juba ühe korra kere peale

Postimees Sport
Copy
Khabib Nurmagomedov ja Conor McGregor.
Khabib Nurmagomedov ja Conor McGregor. Foto: Harry How / AFP

Alles äsja nõudis UFC võitlussarja suurnimi Conor McGregor sotsiaalmeedia vahendusel kordusmatši Habib Nurmagomedoviga Moskvas. Nüüd andis Vene raudrusika esindaja Ali Abdelaziz teada, et pole mõtet võidelda mehega, kes korra juba kaotanud. 

Tulise hingega sportlased kohtusid esimest korda eelmise aasta sügisel, toona väljus heitlusest võitjana Nurmagomedov. Võitlusest enam pälvis tähelepanu sellele järgnenud madin, kus kahe vastaspoole kaaskonnad läksid omavahel kähmlema.

«McGregor on nagu endine tüdruksõber, kes ei saa enam paremat kallimat. Ta on muutunud tühiseks,» alustas Abdelaziz teravalt. «Meil pole mõtet Conorist enam rääkida, milleks? Habib juba korra andis talle kere peale.»

Eelmise nädala laupäeval trooniti Nurmagomedov kergkaalu maailmameistriks, kui mees alistas ameeriklase Dustin Poirieri. «Habibil oli suurepärane õhtu. Ta seisis vastamisi hea võitlejaga ning võitis. Hoopiski see on asi, millest peaksime rääkima. Mis puutub McGregorisse? Keda huvitab!» lõpetas mänedžer enesekindlalt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles