PM Hollandis. Toobal videointervjuus: iga meie serv tähendas punkti vastasele

Copy

Võrkpalli EM-finaalturniiril 0:3 Montenegrole kaotanud Eesti meeskonna kapten Kert Toobal tunnistas, et eelkõige said määravaks üheksa serviviga avageimis.

Toobal nõustus: tegemist oli Eesti ühe viletsaima mänguga EM-finaalturniiridel üldse. «Arvestades vastast, siis jah. Oleme varemgi kehvasti mänginud, aga siis on ka vastased tugevamad olnud. Täna oli halb päev tingitud puhtalt meist endist,» tunnistas viiendal finaalturniiril osalev meeskonna kapten.

Toobal jõudis selgitustes alati tagasi ühe ja sama järelduseni: otsustavaks sai esimese geimi kaotus. «Oleme varemgi alustanud suure servivigade hulgaga. Need mängud ei ole tavaliselt hästi lõppenud. Täna oli kahjuks üks nendest. Selle asemel, et rahulikult esimene geim endale hoida... Põhimõtteliselt tähendas iga meie serv punkti vastasele,» lausus ta ilmselgelt heitunud toonil.

«Teine geim oli juba peaaegu, aga taas... Läks nagu esimene lõpuks. Kolmandas oli nagu ta oli. Aga esimene andis ikkagi sellele mängule suuna,» tõdes Toobal. «Vastased jaksasid kannatada ja oma võimalust oodata.»

Tabelis null punkti ja ees ootamas mängud Tšehhi, Hollandi ja Ukrainaga, lausus Toobal: «Võimalused on veel olemas, ehkki seis on kordades keerulisem. Kindlasti on meeskonnal täna õhtul päris raske, et sellest välja tulla ja leida taas ühine hingamine. Aga ma ütlen veelkord: see meeskond võidab ainult siis, kui ta mängib meeskondlikult.»

Mida Toobal rääkis võidukohustusest ja enda väljavahetamisest, vaata juba videost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles