Priit Biene tegi Tšehhis hooaja parima MM-tulemuse

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Priit Biene
Priit Biene Foto: Helen Urbanik

Priit Biene (Yamaha, Johansson MPE RedMoto Racing) lõpetas täna Tšehhis kuuenda enduro MM-etapi hooaja parima tulemusega, saades esimesel päeval seitsmenda ja teisel üheksanda koha.

Priit Biene osales sel nädalavahetusel Tšehhis Uhlirske Janovices peetud kuuendal enduro maailmameistrivõistluste etapil. Laupäeval sõitis ta klassis Junior 2 välja senise hooaja parima tulemuse, olles seitsmes ning saades ka juunioride üldarvestuses esimesed kaks MM-punkti.

«Eilne päev läks väga hästi, krossikatse oli hea, enduurokatsel sõitsin üldarvestuse 12-13 aegu ja oma klassi viiendaid,» rääkis Biene. «Endurokatse oleks võinud pisut parem olla.»

Pühapäeval aga nii hea päev ei olnud – kuna tagumine piduriketas läks kõveraks, tuli Bienel osa distantsist läbida ilma tagapidurita. «See võttis jõhkralt hoogu maha. Aga ka väsimus hakkas peale tulema, sest üle pika aja tegin kaasa kahepäevase MM-enduro.»

Rada ja ilm Bohemiasse jäävatel mägiradadel olid Biene sõnul suurepärased, laupäeval umbes 20 kraadi ja pilvine, pühapäeval veidi palavam. «Võistlus käis siin reaalselt kiiruskatsetel, mitte ülesõidul, kus võid midagi ära plähmerdada, ja rada kiitsid kõik sõitjad,» ütles ta.

Viimane, seitsmes enduro MM-etapp toimub septembri viimasel nädalavahetusel Prantsusmaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles