Video: Aston Villa mängija lõi tiimikaaslast peaga näkku

Toimetas Ville Arike
Copy
Riiukuked Anwar El Ghazi (vasakul) ja Tyrone Mings.
Riiukuked Anwar El Ghazi (vasakul) ja Tyrone Mings. Foto: PAUL ELLIS / AFP

Inglismaa jalgpalliliiga eilses ainsas mängus tegid Birminghami Aston Villa ja West Ham väravateta viigi, kuid tulemusest enam pakkus kõneainet hoopis muu.

Nimelt ei jäänud palju puudu, et esimesel poolajal läinuksid omavahel karvupidi kokku Aston Villa mängijad Anwar El Ghazi ja Tyrone Mings. Mings süüdistas El Ghazit selles, et too ei jooksnud kaitsesse tagasi ning El Ghazi koksas kaaslast kergelt peaga näkku. Vaata videot!

Vilemees Mike Dean konsulteeris videokohtunikuga ega saatnud El Ghazit väljakult ära. Aston Villa kapten Jack Grealish teatas Sky Sportsile, et poolajal riietusruumis maeti sõjakirves kiirelt maha: «Ütlesime, et väljakul ei tohi niisugust asja juhtuda ja peame olema ühtsed. Mehed andsid kätt ja teema oli maas.»

Peatreener Dean Smith lisas BBC-le: «Tegemist oli kuuma emotsioonipuhanguga.»

Grealish ei mõistnud, mida kohtunikud üldse ses olukorras arutasid, kuid jalgpallis võib tõepoolest punase kaardi saada ka oma meeskonnakaaslase ründamise eest. Inglismaa tuntuim näide on 2005. aastast, kui konflikti sattusid Newcastle'i mehed Kieron Dyer ja Lee Bowyer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles