James Harden: tahan olla üks neist, keda ei unustata

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Houston Rocketsi tagamees James Harden
Houston Rocketsi tagamees James Harden Foto: Eric Christian Smith / AP/Scanpix

Korvpalliliiga NBA supertäht James Hardenil tuleb eelseisval hooajal taas väljakul kõrvuti mängida Russel Westbrookiga. 30-aastasel viskekahuril on oktoobri teises pooles algavaks sesooniks kindlad plaanid.

Hardeni koduklubi Houston Rockets tegi suvel mängijatega hulgaliselt manöövreid. Näiteks saatsid Chris Pauli Oklahoma Thunderisse ning andsid kaasa ka mitu drafti'valiku õigust. Vastu saadi Westbrook.

Viimati mängisid Harden ja Westbrook koos Oklahoma City meeskonnas aastatel 2009–2012.

«Tõenäoliselt saab olema nii hiilgavaid hetki kui ka mõõnaperioode,» sõnas Harden võimaliku koostöö kohta Westbrookiga sportingnews.comile. «Kuid mulle meeldiks Westbrookiga koos play-off'ides lahingusse minna, ta on tõeline killer,» lisas kuulus NBA habemik.

Harden on pärast Rocketsiga (2012) ühinemist olnud üks parimaid mängijaid NBAs. Viimasel neljal hooajal on ta skoorinud keskmiselt üle 29 punkti mängus ning nimetati 2017–2018 hooajal liiga kõige kasulikumaks mängijaks.

Kuid mida Hardenil pole, on NBA meistritiitel. Seda viga loodab haruldase viskekäega mees muuta.

«Ma ei ole veel saavutanud seda, mida tahan saavutada. Nagu näiteks tulla mitmekordseks NBA meistriks. Ma tahan saada üheks neist korvpalluritest, keda ei unustata kunagi. Me kõik mäletame Jordaneid, Kobesid, Wade`isid. Tahan olla üks neist, kelle nimi kõlab, kui vestlustes räägitakse korvpalli ajaloo suurkujudest,» lisas Harden.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles