Kalev/TLÜ värbas kogenud lätlasest tagamängija

Ville Arike
, reporter
Copy
Eesti-Läti korvpalliliiga hooaega tutvustav üritus Kalevi spordihallis.
Eesti-Läti korvpalliliiga hooaega tutvustav üritus Kalevi spordihallis. Foto: Remo Tõnismäe

Eelmisel hooajal Eesti korvpalliliigas hõbemedali võitnud Tallinna Kalev/TLÜ värbas meeskonda kogenud lätlase, 34-aastase Mareks Jureviciuse.

«Nüüd on mehi piisavalt, kokku 14 tükki. Mõnel aastal oleme keset hooaega väga hädas olnud, kui vigastused ja haigused on kallale tulnud. Nüüd on meie pink pikem ja loodan, et seda ei juhtu,» ütles Kalev/TLÜ peatreener Martin Müürsepp Postimehele.

«Ma pole teda veel näinud, täna õhtul tuleb ta esimesse trenni. Kui ta on terve, aitab ta meid igal juhul. Loodan, et ta lisab meeskonda tasakaalukust.»

Müürsepa hinnangul liiguvad Kalev/TLÜ asjad päev-päevalt paremuse suunas, aga oma mängu ja klapi otsimine käib veel mõnda aega. «Pidasime hiljuti Soomes sealsete klubide vastu kolm tasavägist mängu. Vastased olid agressiivse stiiliga, viimane kohtumine BC Nokia vastu tuli juba täitas välja. Tavaliselt hakkavad võistkonnad oma nägu leidma alles jaanuaris, rollide paikasaamine võtab mõne kuu.»

Millise eesmärgi Kalev/TLÜ seab 27. septembril algaks Eesti-Läti liiga hooajaks? «Eesmärki on raske püstitada, kui eelmise hooaja satsist jääb ainult 20 protsenti alles,» lausus pealik mõtlikult. «Iseenesest olen koosseisuga rahul, noori jätkub ja saame võrreldes mullusega tegutseda agressiivsemalt.»

Reedel-laupäeval peab Kalev/TLÜ viimased kontrollmängud, võõrustades Kotka TP-d. Liigahooaja alustuseks kohtutakse 27. septembril Tallinnas Rapla Avis Utilitasega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles