Hispaania kõrgliiga uustulnuk šokeeris FC Barcelonat

Postimees Sport
Copy
Pettunud Lionel Messi.
Pettunud Lionel Messi. Foto: MARCELO DEL POZO / REUTERS

La Liga valitsev meister FC Barcelona on tänavust hooaega alustanud üle kivide ja kändude ning ka eilne õhtu polnud selles osas erand. Kataloonia suurklubi kaotas üllatuslikult äsja kõrgliigasse tõusnud Granadale seisuga 0:2.

Kodumurul mänginud Granada asus matši juhtima juba teisel minutil, kui jala sai valgeks Nigeeria rahvuskoondislane Ramon Azeez. 66. minutil teenisid võõrustajad 11-meetri karistuslöögi, mida läks lööma Alvaro Vadillo. 25-aastane hispaanlane ei vääratanud ning surus pistoda veelgi sügavamale FC Barcelona südamesse.

26-kordsed hispaania meistrid tegid terve kohtumise jooksul kaheksa pealelööki, millest vaid üks valmistas Granada väravavahile raskusi. Vigastuspausilt naasis meeskonna suurim staar Lionel Messi, kes tegi kaasa terve teise poolaja.

Ernesto Valverde hoolealused on viie vooruga kogunud kõigest seitse punkti, mis annab neile liigatabelis alles seitsmenda koha. Real Madrid paikneb kaheksa silmaga kahe rea võrra kõrgemal. La Liga liider on üllatuslikult Granada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles