Tipphetked: Juventus sai Brescia ja Balotelli käest raske võidu

Postimees Sport
Copy

Itaalia jalgpalliliigas läksid vastamisi Brescia ja Torino Juventus. Võõrustajate ridades tegi kauaoodatud come-back'i Mario Balotelli, kes siiski oma kodumeeskonda kaotusest päästa ei suutnud ning tunnistati Juventuse 1:2 paremust. 

Kohtumine algas Brescia jaoks ideaalselt, kui Alfredo Donnarumma viis kodumeeskonna juba neljandal minutil juhtima. Juventus hakkas üha enam vastaseid survestama ja võidu tõid Juventusele 40. minutil Brescia kaitsja Jhon Chancellor omavärav ning 63. minuti Miralem Pjanici iluvärav.

Mäng täispikkuses järelvaadatav:

Enne mängu:

Pahapoisi kuulsusega Balotelli sõlmis Bresciaga lepingu juba viis nädalat tagasi, kuid seni on tal uue koduklubi eest ametlik debüüt tegemata. Pika ooteaja tingis maikuus Marseille' särgis teenitud nelja mängu pikkune võistluskeeld, mis kandus pärast klubivahetust Prantsusmaalt üle Itaaliasse.

29-aastane Balotelli valis sel suvel just Brescia pakkumise, sest on selles piirkonnas kasvanud. Brescia peatreener Eugenio Corini on lausunud, et soovib Balotellit esimesel võimalusel ka kasutada.

Oodatud duell Balotelli vs Ronaldo jääb täna siiski ära, sest Juventuse ründetuus Cristiano Ronaldo kosub kergest lihasevigastusest ega sõitnud meeskonnaga Bresciasse. Samuti jäi ta eemale eileõhtusest FIFA gaalast Milanos.

Viimase kaheksa aasta Itaalia meister Juventus asub nelja vooru järel 10 punktiga teisel ja Brescia 6 punktiga 10. kohal.

Postimees.ee ja Kanal 12 ülekanne algab kell 21.55. Mängu kommenteerib Eigo Kaljurand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles