Ingrid Puusta on MMil avapäeva järel kõrges mängus

Postimees Sport
Copy
Ingrid Puusta
Ingrid Puusta Foto: Jesus Renedo/Sailing Energy/World Sailing

Itaalias Garda järvel peetavatel olümpiapurjelaua RS:X maailmameistrivõistlustel on esimesel võistluspäeval peetud 3 sõidu järel Ingrid Puusta 19. positsioonil.

Ingrid Puusta lõpetas tänased sõidud oma kvalifikatsioonigrupis 8., 21. ja 4. finišitulemusega, mis asetavad ta 106 naise konkurentsis kõrgele 19. kohale.

«Esimene võistluspäev algas meeste jaoks kell 8.00 hommikul, mis tähendas, et nad pidid juba 6.30 sadamas olema. Naistel õnneks algasid sõidud alles kell 14.30, see andis meile võimaluse sõita lõunatuulega, mis peaks olema stabiilsem ja tugevam,» rääkis eestlanna.

«Esimene start ja pool sõitu läksid mul hästi, olles kolmas, kuni tuli 30-kraadine tuulepööre vasakule. Õnneks reageerisin kiiresti ja suutsin sõidu säästa, lõpetades kaheksandana. Teise sõidu teises pooles valisin vale poole, mille tõttu kaotasin 11 kohta ning sealt oli juba raske tagasi tulla. Kolmas ja päeva viimane sõit õnnestus kõige paremini. Tuul oli stabiilne, stardist sain hästi minema ning finišis olin neljas. Olen üldiselt rahul oma päevaga ja ootan juba homset ehk viimast kvalifikatsioonisõitude päeva,» võttis Puusta MMi avapäeva kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles