Ott Tänaku film jõuab lõpuks kodudesse

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Kaader filmist "Ott Tänak – The Movie".
Kaader filmist "Ott Tänak – The Movie". Foto: Rakvere Teatrikino

Aprillis esilinastunud filmi «Ott Tänak – The Movie» käis kinodes vaatamas üle 95 000 inimese, tegemist on Eesti kõigi aegade edukaima dokfilmiga.

Kuid endiselt on palju eestimaalasi, kes kinno ei jõudnud, aga soovivad filmi näha. Produktsioonifirmale Sterotek Film laekub iga nädal päringuid maailma eri paigust küsimusega, millal saab filmi vaadata mõne voogedastuskanali kaudu.

Enam ei pea kaua ootama, sest film on rahvusvaheliselt vaadatav alates 1. oktoobrist globaalsel VOD-platvormil, aadressil tanakmovie.com. Linateos on tõlgitud üheksasse keelde.

«Lisaks Oti teekonna jälgimisele rallimaailma tippu oli filmi tehes meie eesmärgiks kajastada ka rallit kui spordiala laiemalt. Tahtsime näidata, kui keerulisel alal eestlased maailmas tegusid teevad. Tuginedes tagasisidele, mida oleme saanud, siis see meil ka õnnestus,» ütles filmi produtsent Eero Nõgene. «Minu jaoks oli tore üllatus, et film pakkus elamuse ka naistele, kes ei teadnud enne rallist midagi, aga nüüd elavad WRC-etappide ajal Otile ja Martinile kaasa. Nüüd vaatame, kuidas läheb filmil ülemaailmselt.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles