Leclerc: olen edaspidi vait ega hädalda meeskonna valikute üle

Postimees Sport
Copy
Charles Leclerc võiduka  ajasõidu järel. Võistlussõit nii edukaks ei kujunenud.
Charles Leclerc võiduka ajasõidu järel. Võistlussõit nii edukaks ei kujunenud. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Vormel 1 sarjas sõitev Ferrari piloot Charles Leclerc tunnistas , et kees läinud nädalavahetusel peetud Singapuri GPl üle.  21-aastane monacolane lubas edaspidi olla pigem vait, kui väljendada oma frustratsiooni läbi meeskonnaraadio. 

Kvalifikatsiooni võitnud Leclerc langes võistlussõidus boksipeatuse järel meeskonnakaaslase Sebastian Vetteli selja taha. Olukorrast selgelt häiritud olnud Leclerc andis seejärel Ferrarile teada, mida asjast arvab.

«Ma usun, et mu reaktsioon läks üle piiri ja ma ei oleks pidanud nii käituma. See olukord näitab, et mul on veel palju õppida.  Selles situatsioonis ei olnud mingit põhjust käituda selliselt nagu mina. Meeskond tegi õiged valikud ja me lõpetasime esimese ja teisena.  Teistsuguse starteegia puhul poleks me kaksikvõitu teeninud ja see on see, mis loeb», valas Leclerc endale tuhka pähe.

Kolm ajasõitu järjest võitnud Leclerc' sõnul on autos lihtne lasta emotsioonidel üle pea kasvada.

«Masinas olles on raske külma pead säilitada. Seal on palju adrenaliini. Tõusen igal hommikul üles mõeldes võidust ja lähen magama ka võidumõtetega. Vahepeal on sellega raske leppida, kui esikohast ilma jääd. Pean lihtsalt ennast sellistes situatsioonides rohkem kontrollima, olema vait ja mitte rääkima raadiosse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles