PM Dohas. Kupper: MM näitab reaalset seisu, see pole rahuldav

Kris Ilves
, reporter
Copy
Martin Kupper.
Martin Kupper. Foto: Tairo Lutter

Eesti kettaheitja Martin Kupper piirdus kolmandat MMi järjest kvalifikatsioonivõistlusega. Dohas sai eestlane parimal katsel kirja 62.10. «Kolmekordne deja-vu-tunne tekib. MM näitab reaalset seisu, see pole rahuldav,» sõnas Kupper Eesti ajakirjanikele.

Aga mida teha, et ei tekiks sellist deja-vu-tunnet? «Kui ma teaks, mida teha, siis ma teeks seda, aga järelikult ei ole asjale pihta saanud. See on reaalsus,» lausus Kupper. «Esimese katse raiskasin uljuse peale ära. Ma oleksin pidanud katse-katselt üles kruttima, aga esimesega läksin liiga panema,» selgitas eestlane, lisades, et seejärel oli juba keeruline toime tulla.

Enne MMi rääkis Kupper, et eesmärk on pääseda lõppvõistlusele ja seal murda end koguni kaheksa parema hulka. «Treeningutel tulevad võib-olla kümnest viis katset rahuldava piiri peale ja ülejäänud on natuke alla rahuldava. See on selline 50-50 šanss, aga tundub, et võistlusmelus see teine 50 protsenti ei realiseeru. See on probleem,» kommenteeris ta.

Kupperi sõnul Dohas valitsevad ilmastikuolud rolli ei mänginud. «Õhk on siin kuiv, mitte kuum. Ma ei usu, et see mingi probleem oli,» ütles eestlane. Peale selle märkis Kupper, et pika hooaja taha pugeda ei saa, sest tingimused olid kõigil võrdsed. Ka Dohas. «Sportlase töö ei ole vinguda, meil tuleb oma tööga hakkama saada. Töö on ebarahuldav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles