Blogi ja galerii: Vips võitis Venemaa GP teise sõidu!

Postimees Sport
Copy

Eesti vormelisõitja Jüri Vips (Hitech) läks hooaja viimasele etapile seisust, kus tal enam üldkokkuvõttes midagi püüda polnud. Sellegipoolest võttis eestlane hooajast viimast, kui võitis Venemaa GP teise sõidu, edestades enam kui kahe sekundiga Marcus Armstrongi (Prema). Kolmas koht kuulus juba eile tiitli kindlustanud Robert Shwartzmanile (Prema).


Enne sõitu: 

Tavapäraselt alustatakse vormel 3s teist sõitu eelmise päeva pööratud järjestuses (TOP 8) ehk eile karistuse tõttu kaheksandaks langenud Vips stardib täna esimesena. 

Sel hooajal on Vipsil ette näidata kaks sõiduvõitu. Hooaja keskel tõusis eestlane poodiumi kõrgeimale astmele nii Austrias kui ka Inglismaal. Lisaks veel hooaja avaetapilt Hispaaniast teine koht ning kolmel korral on Vips platseerunud neljandal kohal. 

Eile kindlustas MM-tiitli Prema piloot Robert Shwartzman, kellel on üldarvestuses kokku 202 punkti. Talle järgnevad meeskonnakaaslased Jehan Duruvala 157 ja Marcus Armstrong 144 punktiga. Vips lõpetab tänavuse hooaja F3-sarjas kindlal neljandal positsioonil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles