Štelmahers ja Kurtinaitis jäid teatud asjadega rahule

Ville Arike
, reporter
Copy
Kalev/Cramo peatreener Roberts Štelmahers.
Kalev/Cramo peatreener Roberts Štelmahers. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

VTB Ühisliiga mängu BC Kalev/Cramo - Himki järel märkisid mõlema meeskonna peatreenerid, et palju saanuks paremini teha, kuid teatud asjadega jäid nad ka rahule.

«Me ei teadnud mängu eel täpselt, keda saame kasutada ja keda mitte. Meil oli raskusi, kuid üritasime jääda positiivseks,» alustas Kalevi loots Roberts Štelmahers pressikonverentsil.

Ta lisas: «Himkil on hea meeskond ja nende vast oli raske. Kaitsepoolega võib rahule jääda, tegime seal mitmeidki asju hästi. Rünnaku osas - hea, kui suutnuksime rohkem skoori teha. Aga praegune seis on niisugune.»

Tema Himki kolleeg, leedulasest olümpiavõitja Rimas Kurtinaitis tõdes, et meeskond valmistub uuel nädalal algavaks Euroliiga hooajaks ning ta lootnuks kasutada teistsugust koosseisu võrreldes sellega, kes Tallinnas väljakule astus.

«Meil oli palju puudujaid. Olid kindlad asjad nii kaitses kui ka rünnakul, mida pidime tegema. Tähtis oli tegutseda hea energiaga, hoida lauavõitlust ja mängu üldiselt enda kontrolli all. Üldiselt saime sellega hakkama ja mul on hea meel, et teenisime turniiritabelisse võidupunkti,» rääkis Kurtinaitis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles