Zidane: saan Hazardi olukorrast hästi aru

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Eden Hazard.
Eden Hazard. Foto: CHRISTIAN BRUNA / EPA

Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane usub, et klubi suurost Eden Hazard suudab peagi täita kõikide fännide ootused.

«Ma tean, et ta lööb siin läbi. Tähtis on säilitada rahu ning teda toetada. Tean seda olukorda väga hästi. Kui Itaaliasse läksin, olin isegi hullemas seisus. Mul läks mitu kuud kohanemiseks. Madridi tulles kohanesin natukene kiiremini,» meenutas Zidane.

Madridi Real maksis Hazardi eest Londoni Chelseale umbes 100 miljonit, kuid üleminekutasu võib sõltuvalt boonustest tõusta kuni 170 miljoni euroni.

«Ma ei ole veel Galactico (superstaar – toim). Pean end tõestama, et selleks saada,» ütles number 7 kandev Hazard. «Eks me kõik tea, mis ajalugu sellel numbril on. Tahan tõestada, et suudan olla maailma parim. Mitte lihtsalt mängudes, vaid ka treeningutel.»

Hazard on enesekriitiline ning mõistab, et on enamaks suuteline. «Olukord pole ideaalne, aga oleme Hispaania liiga liidrid. Pariisis kaotasime (Meistrite liiga mängu), kuid võib-olla hoidis vigastus mind tagasi. Nüüd olen taas 100 protsenti terve.»

Madridi Real ja Hazard kohtuvad täna Meistrite liiga teises alagrupimängus Club Brüggega. Kohtumine algab Madridis kell 19.55.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles