Järelvaadatav: Pärnu Võrkpalliklubi alustas Balti liigat võidukalt

Postimees Sport
Copy

Täna alustas Balti liiga hooaega valitsev Eesti meister Pärnu Võrkpalliklubi, kes alistas Läti klubi OC Limbaži/MSĢ tulemusega 3:1 (25:21, 25:21, 18:25, 25:22).

Pärnu poolelt tõi 27 punkti Taavet Leppik, Robert Poole lisas 14 ning Mattias Rahuoja ja Tony Tammiksaar lisasid mõlemad Kümme punkti. Pärnu vastuvõtt oli 71%, rünnak 46%, blokiga saadi viis ja serviga seitse punkti (kolm ässa lõi Rahuoja), eksiti 13 pallingul.

Läti ametivendade resultatiivseim oli Kristaps Smits 17 punktiga. Läti klubi vastuvõtt oli 37%, rünnak 45%, blokiga saadi 12 punkti ja servil löödi üks äss (11 viga).

Enne mängu: 

Pärnu meeskond pole hooaja hakul meeskonda täielikult komplekteerida suutnud. Peatreener Avo Keel tunnistas eilsel pressikonverentsil, et endiselt otsitakse kaht täiendust välismaalt. Suvemeeskond otsib täiendusi nurgaründajate ja temporündajate osakonda. Eriti murettekitav seis on pärnakatel just temporündajatega, sest ka ainus senine täiendus  brasiillane Eder Levi Kock on taastumas põlveoperatsioonist.

Sel nädalal toimub kokku seitse mängu. 

Hooaja avamängus alistas Saaremaa VK eile 3:1 TalTechi meeskonna.

Laupäeval kell 17.00 lähevad Kuressaares nädala oodatuimas mängus vastamisi Saaremaa VK ja Bigbank Tartu. Samal ajal võõrustab Selver Tallinn SK Jēkabpils Lūšit ning kell 19.00 kohtuvad Läti klubid RTU/Robežsardze ja VK Biolars/Jelgava.

Pühapäeval toimub samuti kaks mängu. Kell 17.00 võõrustab Pärnu VK SK Jēkabpils Lūšit ja kell 19.00 kohtuvad Audentese spordihoones Selver Tallinn ja OC Limbaži/MSĢ.

Kõik Eestis toimuvad mängud on otsepildis nähtavad Postimehes, Kanal 12 kannab üle viit põhiturniiri kohtumist ja play-offe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles