Video: Avo Keel jättis ennustuses Pärnu esikolmikust välja

Carl-Robert Puhm
Copy

Valitseva Eesti meistri Pärnu Võrkpalliklubi peatreener Avo Keel rääkis hooajaeelses intervjuus, et tema meeskond veel komplekteeritud pole. Pärnu otsib endiselt kahte täiendust välismaalt. Kuni lisajõu saabumiseni Keel enda hoolealusid medalisoosikuteks ei pea.

«Meil on puudu kaks meest: nurgaründaja ja temporündaja. Üks temporündaja on meil kohal, kes paraneb põlveoperatsioonist. Tema puhul võtsime teadliku riski. See, et tal oli operatsioon, oligi meie šanss teda siia saada. Sealt tekivadki meiesugustel klubidel  võimalused. Tegu on esmamulje tipp-topp mängumehega. Loodan, et kuu kuni pooleteise pärast on mees mängukorras ja näitab häid esitusi», kirjeldas Keel kahekordse klubide maailmameistri Eder Levi Kocki Pärnusse värbamist.

Eile 57. sünnipäeva tähistanud peatreener ei osanud öelda, millal meeskond komplekteeritud võiks saada. Kogenud peatreeneri hinnangul jääb mängijate värbamine osaliselt ka võimaluste taha.

«Jään vastuse võlgu, millal võistkond komplekteeritud saab.  Püüame leida meie nõudmistele vastavad mängijad, aga tõenäoliselt pole meil võimalusi väga häid pallureid palgata - teeme oma parima.»

Keele sõnul enne kahe välismaalase saabumist Pärnu favoriitideringi ei kuulu.

«Niikaua kui meil kahte puuduvat lüli paigas ei ole, pole mul põhjust mul meid esile tõsta ja konkurente ähvardada.» Hooaja ennustuses paigutas Keel hetkel esikolmikusse hoopis Saaremaa, Tartu Bigbanki ja Tallina Selveri meeskonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles